Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Igen, Igazad van. És az a vicc, hogy a Németh Sándor Katolikus
2010. május 22. szombat, 11:25 | HajduM   Előzmény

Igen, Igazad van.

És az a vicc, hogy a Németh Sándor Katolikus teológiát végzett :))
De hát lássuk meg, hogy az összes úgynevezett karizmatikus, meg református, meg egyéb júdeokrisztián felekezetek a katolikus tanokból nőtték ki magukat. Hát ez az alapja mindennek.
Ugyan azt a bibliát használják, azzal a kivétellel ami a katolikus bibliában többlet a szentek, a pápaság, meg a hozzájuk kötődő elképzelésekkel.

Hát ha jól emlékszem, ebbennem vagyok biztos, a Csia Lajos féle Katolikus biblia 1978-ban lett megalkotva, a kánon-t a Károly féle tartalmazza, ami ugye a Niceai zsinaton, ha jól emlékszem lett egyberendezve.

Hol vannak a többi könyvek? Nem ennyi irat létezik, ezt egy hatalmas iratbázisból válogatták össze, a többi meg nincs rendelkezésre bocsátva. Még a gnosztikus irodalomból lehet valamennyire tájékozódni, de a közé is bele keverték a kitalációikat. Azt ugyan úgy szelektálni kell, mint a bibliát.

Az egyébként nem gyűlölködés, hogy mocskos. Az egyszerű ténymegállapítás. Nem az UÁ kollégát akartam ezzel bántani, hanem azt a tanrendszert amit itt hirdet is, de csorog a vér belőle, elfogadhatatlan logikátlan. Ne kelljen már minden mocskot elfogadni. Tudomásul vesszük a létezését, de azért nem támogatjuk.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----