Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Igen. Kezdem kapisgálni ezt a szeretet félelem tengelyt, de még
2010. május 20. csütörtök, 8:02 | HajduM   Előzmény

Igen. Kezdem kapisgálni ezt a szeretet félelem tengelyt, de még azt sem tudom, hogy milyen természetű félelmektől kell megszabadulnom. Ez lesz nekem egy komoly feladat, a következőkben, hogy ráébredjek, és megszüntessem a félelmeket, aminek a helyét fokozatosan átveheti az a szeretet, amiről ma alig tudok valamit.

Ugyan is amit látok, az az, hogy a szeretet, meg semmi egyéb érzés sem akarati döntés kérdése. Senki nem akar félni eredendően. Hanem jönnek az úgynevezett kísértések, ami megint egy rossz szóhasználat, köszönjük meg Károly-nak, mert egyszerűen kísérőkről van szó, ha tehát valaki kísértetve van, akkor az annyit jelent, hogy kísér-i valaki vagy valami :)) De ez megint csak úgy van tanítva, mint valami démon sátán aki azonnal az életedre tör, te meg tudod, hogy nem sikerült betartani a szabályokat, ezért félsz a büntetéstől, elfogadod az érzést, befogadod a félelmet, hogy a kísértés, ami a félelmedet előidézi elmúljon, és meg is érkeztünk a bűnösség érzéséhez, vagyis a bűntan magvához.

Tehát a kísérő befogadása következtében tud megszállni a félelem. Mint az Oroszok Budapestet 56-ban. Kellett egy Kádár hozzá, hogy behívja őket. Meg az előzmények a 2. világháborúban, na hagyjuk ezt most...

Tehát a kísértés akkor válik megszállássá, ha te az elfogadod. Oké. De hogyan lehet a megszállókat eltávolítani? Annak hol van a tanítása?
Egy módon, meg kell térned a keresztény egyházba, amelyik a megszabadulásra kizárólagosságot irányoz elő a maga számára.

Szóval bekényszerül az egyszerű ember a gyülekezetekbe, ott pedig megkezdik nála a félelemkiképzést. Tehát nem hogy megszabadulna, hanem még dominánsabb félelmeket építenek ki benne.
Ördögűzés például, ahol alap, hogy befogadd az ördögöt, ami aztán habzó szájú epileptikus rángatózásban nyilvánul meg.

Ezt néha látni tv-ben youtube-n. Borzasztó rettegés töltheti el az a gyülekezetet.

Én most már tudom, hogy ezt ezoterikus szemlélettel érthetetlen, de ezt akkor is így csinálják. Ez a tapasztalatom, tehát nem a szomszédtól hallottam ,amit leírok.

A szeretet tehát nem úgy alakul ki az emberben, hogy akarja. Na én mától szeretek mindenkit, mert ez így irreális és szürreális, hanem ahogyan a sötétséget megvilágítjuk, világossággá válik, felváltja a világosság, felváltja a szeretet, a félelmet.

Ha sikerül feltárni a félelmeket.

Ha sikerül a félelmeket felismerni, akkor azon a területen, kell majd szeretetet befogadni, hogy azt a sötétséget megvilágítsuk, megszüntetve azt.

Na ezt még nem tudom hogyan kell csinálni, ha valakinek van erre módszere, árulja el nekem legyen kedves .))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---->> Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt. <<----