Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A hozzászólások megjelenési sorrendjéről
2010. május 19. szerda, 23:44 | Huszti Sándor -...

Kedves Szűcs Éva!

Kezd már Neked is gyanús lenni, hogy mindig csak Te panaszkodsz/mentegetőzöl/írsz (válaszd ki a megfelelőt ; )), hogy a hozzászólásaid nem ott jelennek meg, ahol kellene?

Először még én is arra gyanakodtam, hogy milyen béna böngésződ van, teszi-veszi-félre teszi a bejegyzéseket. Vagy időnként egy másik "Szólj hozzá!" gombot nyomsz meg, mint amelyiket kellene. De aztán rájöttem:

A hiba nem az Ön gépében van!

A hozzászólásaid pontosan ott jelennek meg, ahol meg kell
jelenniük!
Nem a weboldalt kezelő program jeleníti meg azokat rossz helyen, hanem Te várod máshova a megjelenést, mint ahol annak helye van.

A hozzászólás kezelő rendszer úgy működik, hogy minden hozzászólás az alatt jelenik meg, kissé jobbra eltolva, amelyikre válaszként beérkezett.
Namost, ha amire Te válaszolsz, arra már előtted érkezett egy válasz, és még arra is egy másik válasz, akkor a Te beküldött hozzászólásod ezek alatt fog megjelenni. Így aki nem ehhez a rendszerhez szokott, azt hiheti, hogy a második válaszra reagáltál, hiszen az alatt van a Te hozzászólásod, pedig Te még az eredeti hozzászólásra írtad a sajátodat.

Például ennél a példánál, jaguar hozzászólása alatt jelenik meg a Tiéd, pedig Hajdu M-nek válaszoltál:

Hajdu M
--Hajdu M/Szabox
----Hajdu M/Szabox/u.erika
------Hajdu M/Szabox/u.erika/jaguar
--Szucs Eva

 

Aki ugyanebbe a félreértésbe esik, és olvassa ezt a bejegyzést, annak segíthet, ha ilyenkor oda teszi a képernyőre az ujját, ahol a hozzászólás kezdődik, és felfelé görgetés közben figyeli, hogy melyik hozzászólás kezdődik egy kicsit balrább, mert az lesz az, amelyikre emez válaszként beérkezett.

Elismerem, ez nem a legelegánsabb módszer a sorrend kibogozására, ezért fogok keresni egy megoldást, hogy a hozzászólás elején automatikusan kiírja a rendszer, melyik korábbira érkezett emez válaszként.

Addig is megkérlek, bízz a többiekben, hogy megtalálják, mire válaszoltál, aki meg elvéti, az majd feldolgozza! ; ))