Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Gyuri1 képe
Nem az én mesterem.
2010. május 18. kedd, 19:07 | Gyuri1   Előzmény

Nem az én mesterem, de nagyon szimpatikus és megnyerő, aki mesélte. (Az szó jó értelmében, nem a manipulatív jelentésre gondolok.) Ha konkréten ő érdekel, jelezzed és megkeresem az elérhetőségét. Ha jól emlékszem Győrújbaráton beszélgettünk. Nekem egy kicsit még idegen ez a megközelítése a halálnak. De megragadt a fejemben, foglalkoztat a háttérben.

A reikivel én még csak 3 hónapja foglalkozom. Így csak kis tapasztalatom van. Még nehéz felfogni. Tapasztaltam - tapasztalom, hiszek benne, ténylegesen "működik"; a beavatás utáni este hihetetlen tapasztalattal bírt, de egy kicsit a "levegőben lóg" még. Nem sikerült teljesen helyre tennem. Sokat kell gyakorolnom, ráhangolódnom. Érdekel a II. fokozat is, de az is még sok gyakorlásra van. A mesteri cím nem vonz. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy elmlentem, nagyon sokat kaptam, kapok általa.

Egyébként összesen 3 reiki mesterrel sikerült részletesebben beszélgetni a reikiről (egy Rai-s), nagyon érdekes, ám néha összezavaró dolgokat szűrtem le a beszélgetésekből. Úgy látom, hogy mindenkinek más szerepet tölt be az életében, mindenki egy kicsit más következtetéseket von le a gyógyításokból a reikire vonatkozóan. Ami még érdekes, hogy mellé raknak az emberek - már akik komolyan foglalkoznak vele az ismerőseim között - valami mást is (angyalok, vagy kristályterápia, vagy kineziológia, vagy arolo, stb...). (DE: Kitartanak a reiki mellett.)

Remélem, tudtam segíteni.

Üdv:
Gyuri