Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Gyuri1 képe
Honnan lehet tudni?
2010. május 16. vasárnap, 17:57 | Gyuri1   Előzmény

Elgondolkoztam a kérdésen, hogy van értelme az életnek. Úgy hiszem van. De honnan tudjam? Csak akkor fogom megtudni, ha megtudom hogy mi az életem célja. Hogy jövök rá? Milyen módszer van rá?Olyan jó volna, ha valaki megmondaná + leírná, és megérteném. Talán akkor szem előtt tudnám tartani. De úgy sejtem, hogy nekem kéne rájönnöm. De nem tudom megfejteni a kódot. Ha lenne valaki, aki beledörgölné az orromat, hogy EZ az, olyan jó volna. Aki tisztában van a sajátjával, honnan tudja? Miből jött rá?

(Jövő héten lesz Hermess ezzel kapcsolatos tréningje, amire nagyon el akartam menni. De sajnos úgy fest, hogy családi okokból nem jutok el. - Lehet, hogy nem vagyok még kész rá? Szóval ha valakinek van a keze ügyében megfelelő tanács, megköszönöm, ha megosztja velem is. Elöre is köszönöm.)

Mi van, ha nincs célja az életnek? Mi van ha csak úgy van? Bónusz, jutalom, ajándék? Ha minden cél nélküli? Felfoghatnánk, mint jutalom? Mint ahogy a mondás is tartja: "Minden nap egy ajándék, csak ki kell csomagolni..."

Hogyan lehetünk biztosak benne, ha felismertük? Mert nagyon vacak érzés lenne rájönni a kínkeservesen megmászott hegy tetejét, hogy nem is ezt a hegyecsúcsot kellett volna meghódítanom, hanem ott azt a másikat...

Üdv:
Gyuri