Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Igen érdekes amit írsz.
2010. május 15. szombat, 19:36 | HajduM   Előzmény

Igen érdekes amit írsz.

Egy nagy ellentmondás két oldala ugrott be. Mindkettő bibliai dolog (ha már megtérésről beszéltél)

Egyrészről azt tanítják, hogy a keresztény ember kerülje a szellemi érával való kapcsolat felvételt, egy jó pár példa van az újszövetségben, amikor, ördöngősöket meg varázslókat, elhallgattatnak, és az okkultizmus, tehát a mágia a negatív oldalhoz sorolják ezt a jelenséget. Ördöngősök (akikben gonosz lélek munkálkodik) folyamatosan kommunikálnak is Jézussal.

Ugyanakkor ott a másik oldal, amikor is Maga Jézus mondja, hogy vegyetek szentlelket, és ő rá hallgassatok, tehát egy belső vezetésről beszél, és máshol szintén beszél az ember közvetítői szerepéről.

Vagyis a médiumitás, tehát közvetítői képesség, akkor most tiltott dolog vagy nem? És persze megint arra jutottam, hogy attól függ, hogy milyen előjelű a dolog, tehát, hogy honnan származik az információ, amit az ember közvetít.

És hát ahogy írom ezt, ugrott be, hogy maga Jézus is folyamatosan mondja, hogy nem a maga akaratát cselekszi, hanem az atyáét, aki küldte őt.

Maga Jézus is médium volt Isten és ember között!
Na de hogyan lehetünk biztosak abban, hogy ha sikerül is ezt a képességet aktiválnunk magunkban, hogy mit és ki, vagy mi által közvetítünk?

Nekem egyébként nem volt még ilyen élményem egyáltalán.

Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt.