Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
nyitottság!
2010. május 13. csütörtök, 13:39 | jaguar   Előzmény

"talán mindenki ahhoz a stílushoz vonzódik, ami segít neki a lelki fejlődésben. (Kifejthetném, mért voltam 12 évig bevallottan "rocker". :))"
Fejtsd ki akkor, én is érintett vagyok a témában, érdekelne!

"tudom-e - a hangomon, kisugárzásomon kívül - tudatosan inspirálni a közönséget?! Vagy az inspiráció nálam maga az az odaadó, erős előadásmód, ami jellemző rám?"
A nyitottság mértéke a lényeg semmi más. A közönség is téged tükröz a te nyitottsági állapotodat, hozzáállásodat. Bárkit, bármilyen zárt közönséget meg lehet nyitni végülis valamilyen szinten, ha Te sziklaszilárdan és tisztán ki vagy nyílva. "Vedd észre, hogy a másik ember is Te vagy"!
(személyes megjegyzésem, hogy persze iszonyú nehéz ezeket a fent általam is leírt dolgokat elérni, még nem tartok azon a szinten sajnos hogy akárcsak fű nélkül is el tudjam érni ezt az állapotot. Az alkohol viszont az ellenkező irány felé, a szubjektivitás, belső tudattartalmak felszínre kerülése és külvilágba elkeveredése felé visz ebben a folyamatban szerintem. Úgy nem lehet nyitottságot elérni (max egy sörnél megállva :)). Fogok még ezzel a témával kísérletezni, első lépésként az alkoholos alapot megpróbálom lassanként teljesen kivonni a dologból. szépen sorban, apró lépések..)