Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Nyilván egészségügyi okok lehetnek, de én inkább arra az
2010. május 09. vasárnap, 21:22 | HajduM   Előzmény

Nyilván egészségügyi okok lehetnek, de én inkább arra az extrém elgondolásokra gondolok, amikor semmi egyébként nem indokolja, csak egy divatáramlat, sokat látja valaki a tv-ben, de egyébként a leghalványabb fogalma sincs a miértekről és a hogyanokról.

Amit te leírsz az egy betegség. Én egészséges emberek beteg gondolkodására gondolok, amikor nem ad enni a gyerekének, mert "ráeszmél", hogy a hús az nem jó. Olvasta a blikkbe.

Aztán látni ezt a sok vérlázító műsort a tv-ben, amiben semmiféle spirituális tartalommal nem rendelkezik az étrendváltás, és egyáltalán nem is lehet ellenőrizni, hogy aki erről beszél, az milyen ismeretekkel a háta mögött teszi azt.

Én magam egyébként el sem tudnám képzelni hús nélkül az étrendemet, de kifejezetten szeretek mindenféle zöldségeket. A legtöbbet nyersen, mindenféle saláta formájában, csak legyen mellette két szelet rántotthús :)))

Még is úgy gondolom, hogy az étrendváltozást egy szellemiség beli változás kell, hogy megelőzze, és mint mindent, ezt is fokozatosan lehet megcsinálni, annak az ideának a mentén, amit le is írtam. Ezt úgy képzelem el, hogy az ember szépen fogyaszt mindent, és 40-50 éves korában (ki hogy érzi) elkezd áttérni a vega módira, míg aztán szépen áttér a fizikai életmódról a szellemire, végleg befejezve a táplálkozást :)) és a fizikai lét egyéb vonatkozásait!

Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt.