Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mi lenne, ha egy-két ilyen hsz után, csak megkérdeznénk, jó,jó,
2010. május 08. szombat, 15:03 | Buddhanita (útkereső)

Mi lenne, ha egy-két ilyen hsz után, csak megkérdeznénk, jó,jó, de TE mire gondolsz? A saját szavaiddal. UÁ is megszelidült, mikor szóltunk neki. Nem hiszem, hogy "elvetemültek" lennének, és nem nyitnának ők is, ha kérnénk. Ki tudja. Mi nem hittérítünk? Hiszünk az önmegvalósításban (vagy bármi másban), ha valami nem fér bele, kidobjuk?Hiszem, hogy ez működik, tovább is adom,ajánlom, ha kérdik, vagy itt, mikor egy szitura felelek. A hitem közvetítem.

Dogma: na, ebben is király vagyok, van, mikor csak papolok, mivel még nem élem minden percben, csak a villanásokból merítek. Szememre is vetik, de miért baj ez? Járjuk az utunkat. Ki-ki, ahogy tudja.

Hiszem, hogy van olyan személy, aki nyitna, és van, aki továbbra is dogmatikus maradna. De honnan tudjuk, hogy ki az, aki nyitna, tanulna itt ugyanúgy, mint mi, ha meg sem próbáljuk? Ebből sem ért? Istenem, semmi sem történne, ha nem reagálnánk túl a dolgot. Ha nem ugrana rá valaki ismét. Aki ugrik, még mindig, annak dolga van vele. Járjon utána. Akinek nem, görgessen tovább az egérrel. Vagy kérdezze, mi  a saját tapasztalata. 

Ennyi.