Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nos, ezzel most megfogtál...:) Ennek utána kell "tanulmányoznom"
2010. május 08. szombat, 10:42 | bodza (útkereső)   Előzmény

Nos, ezzel most megfogtál...:) Ennek utána kell "tanulmányoznom". Tudom hogy elcsépelt és már-már közhelyes, de nézzük meg az öregeket. Semmiféle könyvet nem olvastak, ették, amit megtermeltek, dolgoztak, és szép kort megéltek. Generációk éltek együtt, egymásnak adták át a tudást, mindenkinek meg volt a maga helye és feladata a családban, megették a majorságot és a barmot egyaránt, pipáztak, megitták a borocskájukat és a páleszt is, aztán 80-90 évesen elindultak egy új dimenzióba. Ez az egyik, ami eszembe jutott.

A másik pedig, ami beugrott, hogy néhány hete kaptam egy ismerősömtől telefonhívást. Lánya is, ő is, vegetáriánusok lettek, és most a lánya nagyon beteg. Rengeteg olyan dolog hiányzik a szervezetéből, aminek nem szabadna. Most különböző csírákkal próbálkozik, de nincs jobban. Hiánybetegségek alakultak ki nála. Ezért írtam azt, hogy a szervezet mindig idejében jelez, mi az ami kell és mi az, ami nem! Továbbra is tartom és vallom azt a nézetemet, miszerint mindenevőnek születtünk, és ez nem a véletlen műve. Persze ki lehet egészíteni a táplálékunkat csírákkal, bármivel, sőt sok mindent lecserélhetünk /pl. margarin helyett vaj, felvágott helyett házi készítésű kolbász, bolti tej helyett házi, bolti nasik helyett gyümölcssaláta, házi sütemény és még sorolhatnám.../ hogy egészségesek maradjunk.

A rezgésszintek szerinti felsorolásban szereplő élelmiszereket mivel pótolnád, hogy a szervezeted mégis mindent megkapjon, ami az életben maradásodhoz szükséges?