Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
az kizárt :)
2010. május 05. szerda, 21:49 | Kirsikka

Mikor csak a címet olvastam, gondoltam ennyit írok...
...aztán mikor a blogot olvastam, gondoltam mennyire igazad van, itt mégsem erről van szó. Mindenki rendezze magában, hogy kit zár ki az életéből és hogyan, itt arról van szó, hogy a honlapon miről van szó. :) Szerintem épp eleget foglalkozott már a hittérítőkkel, aki követte a vitát, hátmég aki folyton válaszolgatott! Szóval aki nem tette helyére ezt a dolgot magában, az úgyis megkapja máshonnan. Akit zavar, és gyakorlott önismerkedő, megvizsgálja a zavart. Aki nem, majd megvizsgálja, ha felismeri :)

Nem a Jézus által mutatott út lett kizárva, hanem a fülbefogva-szembecsukva-lecke-felmondás. (majdnem azt írtam, hogy bigott-mantra, de igazad van, a bigottság elég tág fogalom:))

Az oldal céllal jött létre, és ha bárki idetéved, hogy "fú, önmegvalósítás" és azt olvassa 20 hozzászólásban, hogy megy a köpködés Isten nevében, akkor joggal gondolhatja hogy hiteltelen az oldal. Ezért értek egyet a törléssel.

off: ma gondoltam rád klubon, az "oktató" szó kapcsán, hogy az milyen kemény, szigorú, és távolságtartó szó... :) puszi!