Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Te álmatlanságban szenvedsz Jaguár ? :) Magánvéleményem, hogy
2010. május 04. kedd, 12:33 | Kavics22

Te álmatlanságban szenvedsz Jaguár ? :)

Magánvéleményem, hogy csak azt, vagyok azokat tudom inspirálni a figyelem erejével, akik valamilyen szinten megérintenek. Figyelhetek én a legszínvonalasabb előadásra is, ha nem kap el közben az a plusz érzés, hogy nekem szól, sz@rt sem ér az egész, nem nyújt semmit és ő sem fogja érezni, hogy bármit is nyújtanék neki. Csak ott vagyok, szaporítom a tömeget és kész.

Amit Te írsz a roma zenekarral kapcsolatban, az egyértelműen a közönség előítélete, nyilvánvalóan érezték is ezt feléjük áramolni, és szerintem először nekik kellett nyitni, hogy Ti befogadók legyetek egy-két előítélet mentesebb hallgatótól eltekintve.

Én pedig még azt figyeltem meg magamon, hogy egy-egy könyv, dal, beszélgetés, vagy bármi olykor teljesen elvarázsol, szárnyakat kapok, lebegek és amikor újra szeretném átélni ezt az érzést ugyanazzal a dallal, könyvvel, egyébbel, már alig érint meg. Túlhaladtam rajta, hogy végleg-e, vagy csak éppen az akkori hangulatomnak, befogadó képességemnek köszönhetően, még nem tudom. Majd még utána járok. :)