Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
miként tisztíthatjuk meg fizikai létünkben az asztrális érát,
2010. május 04. kedd, 10:37 | HajduM   Előzmény

Szerintem, óriási jelentősége van ezeknek a halálunk után is, annyiban legalább is, amennyiben a fizikai létümk hatással van jelen pillanatban is az asztrális és a mentális lényünkre. Tehát, amit itt gondolok, hiszek, cselekszek, az kihatással van a jelenleg nem látható, de nyilván létező részeimre, és arra a környezetre amivel kapcsolatban áll. Hiszen az ember fizikai valósága sem csak úgy van magában, hanem szoros kapcsolatban áll éppen a szellemi, tehát intellektuális, érzelmi, és tudati érákkal. Nem választhatjuk el. Nyilván kell, hogy legyen valami jelentősége. Semmi nincs önmagában, hanem minden az ő környezetével szerves egészet alkot.

Most odáig jutottam, hogy valóban a bűntudata az embernek éppen azért van, mert valamit csinált ami az asztrális érában negatív hatású, és a bűntudat érzése, ennek a visszajelzése.

A haláltól való félelem pedig abból adódik, hogy ezeket a negatív hatásokat kell majd az asztárlis létben megélni. Ez némileg összevág akár a keresztény tanítással, miszerint a bűnt büntetni rendeli az Isten. Tehát a halálfélelem úgy szűnhet meg, ha ezt a negatív hatást, valamiképpen semlegesíteni tudja az ember. A kereszténység erre találta ki a gyónás-feloldozás intézményét, de az nyilván nem működik, hiszen a feloldozást az asztrális érából kell kapni, ami által a bűntudat érzés megszűnik, egyszersmind a haláltól való félelem is.

A fő kérdés tehát most már az lett, hogy miként tisztíthatjuk meg fizikai létünkben az asztrális érát, amelynek okoztuk a problémát valójában, ami esetleg itt fizikai betegségekben, miegymásban nyilvánul meg.

Na pillanatnyilag itt állok.

Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt.