Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Egyik kedvenc "szimbólumom" ez a szólás: ahogy bent, úgy
2010. május 02. vasárnap, 0:05 | Névtelen (útkereső)

Egyik kedvenc "szimbólumom" ez a szólás: ahogy bent, úgy kint.
Nem könnyű felfogni, megérteni meg pláne nem, csak érezni lehet. Évek során, amikor változik a külvilág és lassan leesik, a te hatásodra alakult minden így.
2012 számomra csak egy jel, hogy jó úton haladok, mert már dimenzióváltás jóslatok keringenek, ami azt jelenti, felkészülőben vagyok rá. Semmi többet. Hiszen elmarad, ha most visszafordulok :)
A magyarság igaz múltját felfedő gondolatok sem többek számomra, mint bizonyítékai annak, több vagyok mint hús és vér. A gyökereimben rejlik az igazi értékem, az eredeti származásomban van az erő. Semmi többet.
Ahogy a politika, a vállalkozók lop-csal-hazudik képe sem egyéb, mint az, hogy nem vagyok őszinte magammal, nem hallgatok eléggé belülre és meghazudtolom önmagam. Mert a külsőségnek még hatása van rám.
És a családom? Megmutatják, mi a feladatom, mivel kell foglalkoznom, ami a gyenge pontom, miközben arra is rávilágítanak, milyen eszközöket adtak a kezembe ehhez. Ami a családom jellemzője, az vagyok én.
Szóval ha meg akarjuk ismerni magunkat, nézzünk körbe és meglátjuk, kik vagyunk most. Ha pedig belül tekintünk körbe, megláthatjuk kik vagyunk valójában.
Ez most kikívánkozott belőlem, mégha hosszú is lett :)