Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Szia Szeges ! Tudod hány évesnek érezlek ? Legalább 100-nak az
2010. április 24. szombat, 18:52 | Kavics22   Előzmény

Szia Szeges !

Tudod hány évesnek érezlek ? Legalább 100-nak az írásaid alapján, pedig meggyőződésem, hogy én vagyok az idősebb.
Kiégett tengerészhez hasonlítottad magad, nekem is ez az érzés jön be Veled kapcsolatosan. De nem szeretnék átmenni személyeskedésbe, megbántani meg végképp nem, mert nagyon szeretem az írásaidat. Egyrészt elgondolkodtatnak, másrészt feltöltenek. És tudod, hogy miért. Mert rájövök, hogy hozzád képest én nagyon is optimista vagyok, pedig másokhoz hasonlítva mindig is pesszimista voltam.

Biztosan jó abban az öbölben, csak kissé röghöz kötött lesz tőle az ember. Biztonságot ad, de én vágynék ki a tengerre. Egy idő után mindent megtennék, hogy kiszabaduljak a paradicsomból, mint Tom Hanks a Számkivetett c. filmben.

Másrészt viszont megértelek, hiszen végre a sok megpróbáltatás után megtaláltad a lelked nyugalmát, a biztonságot, ragaszkodsz a nehezen megszerzett békességhez, de mélyen azért még benned van az ÉLET utáni vágy. Másképp miért ülnél egy lélekvesztőben, amellyel bármi megtörténhet az óceán viharában ? Sokszor a legkisebb hullámok is vihart okoznak a lélekben.

Remélem nem untatjuk nagyon a többieket a lelki traumáinkkal ?! :))) Ha akarsz, írj privit, de én itt a fórumon is szívesen válaszolok.

Szeretettel: Ibolya