Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Szia Ramina ! Hermess hozzászólásában találtam meg az
2010. április 22. csütörtök, 13:45 | Kavics22   Előzmény

Szia Ramina !

Hermess hozzászólásában találtam meg az összekötő kapcsot a Te írásoddal. Nagyon, de nagyon megszívlelendő, óriási igazság, amit tapasztalatból mondok.

"Óriási hiba és sok belső ütközést tud okozni, ha a saját tarthatatlan helyzetünket úgy véljük megoldani, hogy belemenekülünk a spirituális fejlődésbe... hogy majd a megjelenő új képességeimmel milyen jól meg fogom tudni oldani a problémáimat!

Valójában az ellenkezője történik - a személyiségben rejlő problémák az érzékenység növekedésével még jobban felerősödnek és megoldásért kiáltanak."

Itt kanyarodok vissza hozzád, mert TÉNYLEG A VALÓ ÉLETBEN DŐL EL MINDEN ! Ahogy élsz, ahogy közeledsz önmagadhoz, ahogy felvállalod a hibáidat, ahogy egyre őszintébb leszel, úgy fedezed fel egyre inkább önmagad. És először csak jönnek sorra a pofonok, épp csak hogy ki tudod dugni a fejed a vízből, hogy levegőt vegyél, majd egyre több időt töltesz a felszínen. Azt hiszed, itt a megváltás, de kezdődik minden elölről, csak talán már egy kicsit bölcsebben, óvatosabban lépkedsz. Körforgás ez, de spirális, hiszem, ha olykor zuhanunk is, a következő alkalommal egyre följebb leszünk képesek mászni. És ez nem spiritualitás, ez a való élet, annak minden örömével és kínjával. Én inkább tapasztalatszerzésnek nevezném.

Szeretettel: Ibolya