Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szeges képe
Kedves Hermess! "Biztosan más szemszögből írtad ezt le, de ha
2010. április 22. csütörtök, 12:51 | szeges   Előzmény

Kedves Hermess!

"Biztosan más szemszögből írtad ezt le, de ha belegondolsz, pontosan a saját fejlődésünkkel és tudatosodásunkkal tudjuk a legjobban befolyásolni!"

Igen! A természet, Isten, mindenható, sors - vagy nevezzük bárminek - bölcsességére és tervszerűségére próbáltam utalni, ami engem mindenképpen türelemre int.

Minden tekintetben megértem és nagyon tisztelem azokat az embereket, beleértve természetesen Titeket is itt a fórumon, akik szeretnének elébe menni a dolgoknak, de hogy mikor jön el az "idő", azt nem tudhatjátok.
Ez szerintem egy érési folyamat, amelynek lehetünk a rügyező szakaszában, de akár az érés előtti pillanatában is. Nem tudjuk megítélni se Te se én, talán csak legbelülről érezzük a moccanást.
Olyan sokszor eltévedt már az emberiség, vele együtt mi magunk is rövid kis életünk folyamán...

Voltak itt már első fecskék: Buddha, Szókratész, Lao-ce, Jézus és jónéhány követőjük, és csak múlnak az évezredek... Hasonlítunk hozzájuk? Készen vagyunk?

"Társadalmi szinten az egyéni tudatosságszint változásokból vezérlő értéktrendek, kívánatos eszmék és rendszerváltozások lesznek nem csak politikai, de minden téren. Most egy ilyen előtt állunk. Önmagunk kis egyéni rendszerét érintően és nagyban is. Még hozzá világméretben."

Adja Isten, hogy így legyen!

Üdv: J