Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
:-S
2009. január 20. kedd, 17:13 | gyöngyház

Hát... Jelenleg ez kényes téma nálam. Amúgy nem. Nem vagyok szívbajos. Úgy gondolom, a szex jó, szép és feltétlen szükséges a lelki jóléthez.
De. Volt egy idő, néhány hónap, egy csalódás után, amikor nagyon belehúztam az éjszakába. Akkor kiéghettem, mert akkortól mostig igen visszafogott volt a szexuális étvágyam.
Közben van egy Kedvesem, aki szerelmes, türelmes és gyönyörű! Nem is tudom, mért nem mászok rá naponta kétszer... :-( Mindig poligám voltam, de mióta ismerem, rajta kívül nem vágytam másra! Eddig. Most egyes emberkék hatására kezdem visszakapni a régi énem.:-)) Ez nagyon jó, de elsősorban őt szeretném boldogítani. Ami megy is, most már többet vagyunk együtt.
Úgyhogy remélem, nemsokára újra el tudom engedni magam, és sokszor boldogítom az én "hercegemet".
:-)

A szexszel kapcsolatban egyszer leírtam az összes frusztrációm, emlékem, problémám, hozzá kapcsolódó lelki, testi bajom és a következtetéseket meg a nyitott kérdéseket.... Hát... Azt nem mutatnám meg senkinek.... De már nem is lehetne, mert furamód megzabálta a gépünket egy vírus és az is eltűnt... Remélem, ez jelzés a jövőre nézve, hogy megoldódnak ezek a bogok ott bent...
Biztos vagyok benne, hogy (lehet, ez szubjektív, majd Ti megírjátok! :-), a szexualitás az egyik legérzékenyebb oda-vissza játék a lélek belsejében. Nálam mindenképp. Nagyon mélyen belém égett pár elég szar (bocs) élmény. És az a gyanúm, van néhány dolog, amire nem emlékeszem... Meglátjuk, így is rendbeteszem magam, vagy muszáj kipucolnom ezeket a kakikat.... Utóbbi nem lesz leányálom. :-(