Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Szabadság!
2009. január 20. kedd, 17:00 | gyöngyház   Előzmény

"Névtelen" szerintem kissé lazán kezelte a válaszadást, hogy a fennsőbbséges szót ne is említsem.
Ez van. Biztos ő már rég túl van ezen. Erősítsen a tudat, hogy nemtommennyi idő elteltével te is így állsz majd hozzá a múltadhoz. Ilyen lazán kezeled majd azokat, akik most úgy szenvednek, mint te.
Egyébként viszont egyetértek: sürgősen nézz ügyvéd után! Orvos? Hát.. az is, meg szerintem keress te is egy olyan helyet, mint ez a virtuális itten. Ahol a lelkek cserélnek eszmét. Nem hiszem, hogy véletlenül találtad ezt az oldalt! Bár kíváncsi lennék, mit írtál be a keresőbe.... De gyere ide írásban, és menj egy önismereti tréningre, vagy ami hasonlóan "véletlenül" eléd kerül!!!!!

De ami nekem lejött az egészből: AJÁNDÉKOT KAPTÁL!!!!! Nézd meg csak kicsit jobban!!!! Szabad vagy! Senkinek nem vagy már kutyája, szolgája! Se a férjednek, se a gyerekeknek.
ÖNMAGAD HŰ SZOLGÁJA kell hogy légy most már. Saját magadnak ne hazudj! Szerezd vissza, ami a tiéd, de ne legyen benned harácsolásvágy, vagy az a mocskos bosszú! Csak őszintén és egyszerűen annyit, amennyivel boldog lehetsz.
És gondolj bele, mit szeretnél még! Mi nem volt még! Hagyd az álnok álszerénykedést! Csak bátran! És feltétlen gondold át a lelkieket is. Ne csak a meg nem élt kalandok, meg nem szerzett javak, vágyak hajtsanak.
Levetnéd a jelenlegi bőröd. Életed. Nem tudom, hogy csináld. Eddig józan voltál, önmegtartóztató. Most vagy ugyanezt kéne csinálnod, vagy önfeledten elhajigálni mindent, ami eddig volt!
Én az utóbbit csinálnám, de nekem meg a józanságból van kevés. :-))))))

De legfőképp: GRATULÁLOK, hogy megcsináltad! Hogy meglépted az első lépést MINDEBBŐL KIFELÉ.
Mert itt vagy velünk.