Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Újabb és újabb felismerések jönnek, egyszerűen szuper!
2010. április 21. szerda, 15:00 | jessica73

Sziasztok!

És tudjátok mi az érdekes?
Jó pár hete össze voltam zuhanva, mert annyi a problémám, hogy azt sem tudom, melyikhez kezdjek hozzá, mit változtassak, milyen irányban.

Erre most 3 nappal a találkozó után újra vannak terveim és hiszek abban, hogy meg tudom valósítani azokat. Valahogy bízom abban, hogy megvalósítom a terveimet, illetve azért bízom, mert elhatároztam, hogy azokat meg tudom valósítani és nem az akadályokon agyalok.
Vagy ha mégis elkezdek ezen agyalni, akkor rögtön áthúzom gondolatban és erősítem, hogy képes vagyok rá és ehhez minden segítséget be tudok vonzani.

Szóval még most is hatással van rám a tanfolyamon tapasztaltak. Már másnap voltak újabb felismeréseim, 2 emberről, illetve a velük kapcsolatos helyzetről is kiderült, hogy kihasználtak. A kapcsolataim nagy részére egyébként is jellemző, hogy a kezdeti jó viszony ellenére azok átfordulnak kihasználásba.

De most szintén a tanfolyamnak köszönhetően ráébredtem, hogy valószínűleg ennek is köze van magához a szeretethez fűződő viszonyomhoz. Eddig is tudtam fejben, de most értettem meg igazán, hogy milyen irányban érdemes fejlesztenem magam.

Az elfogadás és szeretet csomag egyébként meg is van nekem, de még csak félig hallgattam meg. De most teszek róla, hogy ne így legyen.

Szóval, csak szuper dolgokat mondhatok a tanfolyamról.

Szép napot mindannyiótoknak!

Kriszti