Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hát van ennél csodálatosabb?!
2010. április 21. szerda, 11:55 | Ramina   Előzmény

Izgalmas kérdéseket vetettél fel a nyitó blogban Kavics.

Már nem kételkedem abban, hogy sokkal de sokkal jobb elvárásoktól, szerepektől, megfelelésektől szabadabban élni. Mert tapasztalom.....ha fokozatosan, lépésenként is, de e felé megyek. Nem illúzió és nem lehetetlen a valódi, legbelsőbb Önmagad felé haladni.

A külső és belső korlátokról való "lefejtődés", a belénk nevelt szülői, társadalmi, saját elvárásoktól mentes, tisztább élet: egy őszintébb élet!
Ahogy közeledsz apró lépésekben Önmagad felé, annál inkább elkezdesz élni.
Az Életerő egyre jobban Élettel telit meg. Soha nem leszel unalmas vagy kiszámitható, hiszen az Élet soha nem az. Ellenkezőleg! A téged egyre jobban átmosó Élet mindig spontánná, izgalmassá és elbűvölővé tesz.

Sajnos, igazad van, ebben a folyamatban megfogyatkoznak körülöttünk az emberek,törvényszerűen elvesztünk embereket, fájdalmas tapasztalataink lesznek, leszünk nem szeretettek is, meg nem kivánatosak is. De hát csak azok válnak le rólunk, akikhez már semmi közünk.Könnyet sem érdemelnek :-)
Viszont belépnek olyan új emberek a képbe, akikhez őszintébb, lényegibb és mélyebb kapcsolat fog fűzni, akikért érdemes élni.

Idővel azt veszed észre majd magadon, hogy az őszinteségeddel egyre HITELESebb ember leszel. Ez azt jelenti, hogy a belsőd - az érzéseid, gondolataid, intuiciód stb teljes összhangban lesz a külső éneddel, az irásaiddal, a szavaiddal, a megnyilvánulásaiddal,a tetteiddel.

Hát van ennél csodálatosabb....!?