Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Féltés és más gondolatok
2009. január 20. kedd, 16:25 | gyöngyház   Előzmény

Nem direkt módon segítek. Senkinek. Én sem szeretem, ha rángatnak. Küldök egy linket, vagy a Te irományodat, ajánlok egy könyvet (vagy adok, de akkor tuti nem kapom vissza:-). Aztán, ha megnézi, elolvassa, stb. az az ő dolga, ha nem, az is.
Félelmetes, félelmetes, félelmetes!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vadászatnak hívom. Nálam is eltolódott a nyers szexualitás felől a finomabb érzékek megbizsergetéséhez. De nálam az ok fordított: önbizalomhiány. Mintha ezt is írtad volna, nem? :-) Most nem olvasom vissza. :-)). Bizonyítanom kellett, főleg önmagamnak, hogy igenis jó nő vagyok, attól függetlenül, hogy én mit gondolok önmagamról.
És igen, a vágyak. Ezek a csodás kis szikrák, amik kipattognak az ujjak alól, a szemek mögül és zsigeri remegést szülnek. Jelzek, és ha van visszajelzés, kezdődhet a Játék.
Nem tudom, az én életemben ez mért ilyen hangsúlyos, gyerekkorom óta!! De az egyetlen komoly problémám ezzel az ezo-életmóddal, hogy elveszíthetem ezt a pörgést, szenvedélyt, ami minden téren jellemez! Nem tudom elképzelni, hogy fensőbbségesen vagy bölcsen, felülről szemléljem a saját életem.
Elveszíthetem? A koncertek, az éneklés forró tüzét? A tánc izzadásig hevítő forróságát? A könyvek által kioldott könnypatakot? A haverokkal lefolytatott elmehagyott-vidám bulik nevetését? És persze a szikrákat. A férfiak nagyvonalú ajándékát? :-)
Ja, önmagamnak mutassalak be? :-)) Én vagyok a boszorkány. Akiről írtam, egy srác. Csak ugyanolyan,mint te. Mint én. 4