Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Bizony, sokan hiszik azt, hogy tudnak szeretni!
2010. április 20. kedd, 18:00 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Kriszti!

Sajnos, nem vagy egyedül ezzel a szeretet kérdéssel! Bizony, sokan hiszik azt, hogy tudnak szeretni, és hogy tudják, mi az a szeretet.
Aztán egy közös gyakorlás során hamar ráébrednek, valami másról hitték azt, hogy az a szeretet és valójában nem is képesek áramoltatni, vagy befogadni a szeretetet.

A szeretet adásának és elfogadásának a képessége ugyan meg van mindenkiben (mint ahogyan minden más is!), de az élet-traumáink, félelmeink, fájdalmaink rendesen legátolják ennek működését, így felnőtt korunkra oda jutunk, hogy újra meg kell tanulnunk szeretni!

Hiába vannak olyan emberek, dolgok, amelyek szerethetőek, ha a szeretet bent reked a szívünkben! Hiába szeretnek minket is annyian és annyira, ha nem vagyunk képesek befogadni a szeretetet.
És hiába beszélünk annyit a szeretetről, aki még nem tapasztalta meg, annak ezek csak szavak és gondolatok, nem pedig lelki élmények!

Ezért aki felismeri, hogy mennyi minden függ ettől az egyetlen képességünktől, az szán rá időt és energiát, és a megfelelő módszerekkel elkezdi gyakorolni a szeretést. Ehhez a gyakorláshoz fejlesztettem ki az Elfogadás és szeretet Sirály csomagot, amely tartalmazza mind az elméleti részt, mind a szükséges gyakorlatokat, ami a szeretet tudatosításához kell.

Ajánlom mindenkinek!