Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sziasztok! Én is nem kis várakozással mentem a találkozóra,
2010. április 20. kedd, 15:01 | jessica73

Sziasztok!

Én is nem kis várakozással mentem a találkozóra, mármint abban az értelemben, hogy milyen tapasztalatok fognak érni.
A tanfolyam nagyon jól volt összeállítva, a meditációk is jól követhetők voltak és a szóbeli kiegészítések is érthetőek, tiszták és nem légből kapottak. Látszott Sanyin, hogy az előadottak hátterében valódi tapasztalat és élmény van.
Én is gondolkodom egy ismétlésen, hogy a meditációk levezetése itthon, saját magamnak, úgymond fejből könnyebben menjen.

Ami viszont váratlan eredmény volt a tanfolyamon tapasztaltakból, hogy rájöttem, dolgoznom kell magán, a szereteten. Volt egy kis gondom a szeretet áramoltatással, és az összeolvadás is rendesen megizzasztott. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne tudnék szeretni. Remélem nem baj, hogy ilyen konkrétumokban is megfogalmazom a tapasztaltakat, de bizony rá kellett jönnöm, hogy nem tudom még pontosan, hogy mi is az, hogy szeretet.

Nem akarok itt most teljesen kitárulkozni, de ez a felismerés - már ha helyes - alapvetően rengette meg a felfogásomat Istenről, a szeretetről, s főleg az életemről.
Annyit elárulhatok, hogy eléggé szeretetlen és nem elfogadó környezetben nőttem fel, s most jöttem rá, hogy eddigi életemben igencsak összekevertem a szeretetet, a harmóniára való igényemmel.
Magyarul azt gondoltam, hogy ha már nem b....szogatnak és kötözködnek velem az emberek, akkor az már a szeretet. Elnézést, hogy ilyen közönségesen írtam, de tényleg ez jött le.

S így már mindjárt van magyarázat a korábbi döntéseimre, hogy miért olyan párkapcsolatokban éltem/élek, amilyenben. Szóval, én ezt nagyon nagy eredménynek látom, s csak reménykedem, hogy nem melléfogás. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor most mindent ki kell raknom a kukába, amit eddigi életemben csináltam, de felébresztett, hogy több dolgozni és változtatni való van magamon, mint hittem.

Úgyhogy gyakorlom a tanult módszerekkel Istennel a kapcsolatot, ezen keresztül pedig megélni a szeretetet, illetve megérezni, milyen is annak igazi volta. Igyekszem mind a meditációkban, mind pedig a mindennapi életben. Biztos vagyok benne, hogy ez előbb-utóbb az útmutatásokat is meghozza.

Köszönet ezért a nagyon-nagyon tartalmas és célravezető tanfolyamért, ezért az óriási felismerésért, amelyet szerintem nagyon nagy mértékben ennek a tanfolyamnak köszönhetek.

Üdvözlettel: Kriszti