Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
boszorkányság és varázslás
2009. január 20. kedd, 1:49 | Ördög (útkereső)   Előzmény

Nos, lehet, hogy bemutathatnál minket egymásnak ezzel a boszorkánnyal. Persze csakis az önismereti fejlődés kedvéért!... ;)

Örülök, ha elindított benned valamit, bár az nem jött le, hogy mire írtad, hogy mintha csak te írtad volna... Te is túlzottan öntelt vagy? :)

A féltés és kiúttalálás nagyon érdekes dolog. Én egy "Cakazértisz ededül!!!" típusú ember vagyok most (talán egyszer meghaladom), úgyhogy herótom van attól, ha valaki félt. Azért megyek ezen az úton, mert ezen akarok. Szívesen veszek mindenkit, aki elfogad így, és rá tud világítani olyan dolgokra, amiket nem látok, de azt szeretem a legjobban, ha ezt úgy teszi, hogy bízik abban, hogy összességében jó irányba fogok haladni. De hogy ez másnál hogy működik, vagy hogy mi a "helyes", arról fogalmam sincs. Néha meg akarok védeni embereket saját maguktól, átsegíteni őket akadályokon, amiket látok. Máskor meg abban hiszek, hogy csak akkor lesz valakiben változás, ha maga lép meg valamit és én csak annyit segíthetek, hogy saját magamban próbálok következetes lenni. Hogy láthassa, hogy én így működöm, ez is egy alternatíva, de elfogadom úgy, ahogy van. Ez utóbbi nehezen megy néha... :)

Azt megértem, hogy veszettül élvezi, mámorító dolog a hatalom a másik nem felett. A hatás másokra. Én abban bízom magamban, hogy ennek a megélése azzal jár, hogy idővel finomodik, csillapodik, megnyugszik. Annyit már tapasztalok, hogy a vágy bennem eltolódott a fizikai megszerzés felől a "varázslás" felé. Varázslásnak azt hívom, amikor... Te, nem is tudom mit hívok varázslásnak! :) Valami játékot. Valamit, amikor kölcsönösen felpiszkálunk egymásban egy részt, ami csiklandoz, amikor vele vagyok. Valamit, amitől hatalmam (?) lesz felette, és amitől elkezd benne áramlani a női energia és körbefon, és felemel, és meglep, és kíváncsivá tesz. Hogy mennyire kell ez nekem, az durva. :)
Azt sem tudom, hogy ki varázsol. Tudom, hogy nekem van szerepem benne. Egy nem várt bók, egy határozott fellépés, egy ott felejtett tekintet, egy szabadon levezetett tánc... ezekről látom, hogy hatnak. Ilyenektől erősödik a varázs, de nem ettől lesz. Tudom, hogy a nőnek is van szerepe benne, de annak többnyire inkább hatása alá kerülök, mintsem tudjam hogy csinálja... Hehe. Meg vannak itt még dolgok... De azokról végképp nincs "fogalmam".
De valahogy összességében az ilyen játékokban sokkal inkább érzem, hogy férfi vagyok, mint akár abban, ha ágyba megyek valakivel. Talán ennek a megélése, megtapasztalása kell az egészségképem kialakulásához. Talán ezzel gyakorlom, hogy hogy lehet majd életben tartani egy hosszú távú kapcsolatot. Erre szerintem jók lesznek.

Jól elkalandoztam, dehát ez van... Összességében azt hiszem, hogy irigyellek azért, mert félted őt. Én most nem féltek senkit.