Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
nagy levegő!
2009. január 20. kedd, 0:03 | Ördög (útkereső)   Előzmény

A bejegyzésed első harmadánál tettem egy vödröt a monitor alá, mert nagyon csöpögött. :) A kétharmadánál szereztem egy lavórt. A végére az is megtelt. :)
Most itt egyensúlyozok fel-alá a szobában. Egy tele vödörrel és egy tele lavórral. Nem tudom, hogy hova tegyem őket. Nagyon szépen csillog, de amikor belekóstolok túl negédes, ha megmerítem benne a kezem, akkor csak kiemeli a piszkot rajta. Szeretném eltenni valahova, mert tetszik és sokat hallottam már, hogy milyen fontos is ez. De mit kezdjek egy negédes folyadékkal, ami bármikor a nyakamba dőlhet? Csak bosszantana, hogy figyelnem kell rá.
Sóhajtok egyet és kibotorkálok az erkélyre. A vödröt egy mozdulattal kiborítom, de a lavórnál elidőzök... Belenézek és elfog a vágy, hogy megfürdőzzek benne, hogy lubickoljak, vagy hogy magamra öntsem az egészet és ugráljak az elragadtatástól. Aztán eszembe jut a "gusztustalan, gerinctelen, rossz értelemben véve gátlástalan mocskos önmagából kifordult világ" és valami rossz érzésem támad a gyomrom körül. Nem látom, hogy ez hol van benne ebben csillogó valamiben, de olyan fura. Jobban félek attól, hogy én is ítélkezni fogok, mint amennyire vágyom arra, hogy benne legyek. De lehet, hogy csak túl gyenge vagyok még hozzá, nem itt tartok. Lehet... Anyway, jöjjön még egy mozdulat, úgyis találkozunk még... Egyenlőre nekem elég ebből annyi, amennyi a levegőben benne van, és természetes módon be tudom lélegezni. :)