Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
pinkbutterfly képe
Én Biblia-majmoló vagyok a te szavaid szerint, de nem a
2010. április 13. kedd, 11:43 | pinkbutterfly   Előzmény

Én Biblia-majmoló vagyok a te szavaid szerint, de nem a szűklátókörűség miatt. Először Istennel kerültem kapcsolatba, olvstam a Bibliát és valahogy érthető és valóságos lett sok minden amit nem értettem addig. Mert Isten adott látást hogy megértsem.Persze felmerültek kérdések és utánajártam,hogy lehet az, hogy ennyi időn keresztül nem változott a Biblia és most hosszú lenne leírni, mert ez elég hosszú téma, a zsinatok, e levelek keletkezése, a történelmi tények, de igen, tényekkel is alátámasztható.

Jézus a szeretetet hirdette, de másképp, mint ahogy a legtöbb ember értelmezi., A legfőbb üzenete az, hogy az ember bűnös és mindenféle erőfeszítések és szabályok betartása során sem tud tökéletes lenni, ezért ő lejött a Mennyből, megszületett emberként és meghalt azért, hogy ezzel magára vegye a bűnök büntetését, hogy nekünk ne kelljen bűnhődnünk. Ez a kegyelem, amit el lehet fogadni és el lehet utasítani. Ez az a szeretet, amiről Jézus beszél. HOgy Isten annyira szeret minket embereket, hogy saját magával Jézusban volt igazságtalan, hogy velünk ne kelljen igazságosnak lennie. A kereszténység nem vallás, hanem kapcsolat Isten és ember között.
A kereszténység nem az, hogy az ember próbálja valahogy megtalálni az igazságot és Istent,hanem arról, hogy Isten közel jön az emberhez és hív, hogy ismerjük meg őt!!!