Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Marcsy képe
Tapasztalás..
2010. április 11. vasárnap, 22:32 | Marcsy   Előzmény

Sziasztok! Nagyon érdekes amiket írtok. Szerintem mindenki másképp döbben rá, hogy van isten!!
Van akit egész kicsi kora óta úgy nevelnek, hogy higgye el, hogy van! Végül lehet mégis azt mondja "dehogy van!" Van aki nem is hall róla igazából soha, egyszer csak hiszi, hogy van.
Ezért ajándék ez az érzés. De mért nem kaphatja meg mindenki??
Én mindig is biztos voltam benne, hogy van, sosem inogtam meg. Van akit rossz dolog ér, és azt mondja nincs is Isten , mert ezt hagyta. Én is szomorú vagyok, mikor hallok nagyon rossz dolgokat,sajnálom , hogy történnek olyanok,de sosem tartottam Isten létét attól függővé, hogy jó dolgok történnek vagy rosszak. Mindennel célja van. Mindenből tanulnunk kellene.
Nekem személy szerint olyan hatalmas erőt, kitartást, tartást,energiát............adott, hogy nélküle el sem tudom képzelni magam. Elvesztem volna. Néha érzem a közelségét, mintha fogná a kezem,nem lehet elmondani,:))) rádöbbenek, hogy azt mondom másnak amit ő akar neki mondani, velem üzen. Általam.
Azt mondják, minden épp akkor történik amikor eljött az ideje. Néha én is sürgetnék dolgokat, és utólag mindig rádöbbenek, hogy pont úgy volt jó ahogy volt, és akkor. Hihetetlen.
Persze bizonyítékom nincs, és ha erről valakinek csak egy picit is mesélek,úgy néz rám mint egy ufóra.
Talán itt nem:))