Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Na ez itt egy nagyon jó kérdés! Hiszem az Istent vagy félem az
2010. április 10. szombat, 11:03 | bodza (útkereső)   Előzmény

Na ez itt egy nagyon jó kérdés!

Hiszem az Istent vagy félem az Istent? Nagyon nem mindegy! Életem egyik mélypontját éltem, amikor két egymást követő éjjelen történt valami. Az első éjszakán azt álmodtam, megnyílik az ég, csak egy vöröslő nagy fényes szemet láttam, ami húzott magával. Mivel hangosan nyöszörögtem, apukám bejött a szobámba - akkor átmenetileg nála laktam a kislányommal - és szó szerint fel kellett rázzon, hogy másszak vissza rendesen a helyemre. A két karom kifeszülve, és a hátam is, azt mondta olyan volt, mintha valaki fogta volna a kezemet és húzott volna lefelé az ágyról. Úgy feküdtem, hogy szinte csak a lábaim voltak az ágyon.

Második éjjel azt álmodtam, hogy gyönyörű felhők úsznak az égen, a felhők szétnyílnak és szép lassan megjelent egy arc. Egy férfi arca volt, nyugalmat és végtelen szeretetet sugárzott. Nem láttam sokáig, csak néhány pillanatig, aztán felébredtem. Másnapra sokkal jobban voltam.

Én ezt tartottam jelnek és egyre többször olvastam a Bibliát. Nem elejétől, mindig felütöttem valahol, és mindig választ, megerősítést kaptam. Nem mondom, hogy ettől fanatikus hívő lettem - közel sem. De tudom, mert tapasztaltam, hogy imáim nagyon sokszor meghallgatásra találtak - bár lehetséges, hogy csak önmagamat erősítettem általa. Nem tudom.

Véleményem szerint ezt a jelet akkor kapod meg, amikor nem is számítasz rá. Nálam is így volt. Szerintem nekem ez volt a jel. Utána gyökeresen megváltozott az életem.