Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
SZABÓ GABRIELLA képe
Tapasztalataim a Gyöngy Társkereső Irodában
2008. július 12. szombat, 16:05 | SZABÓ GABRIELLA
Pár hónapja egy társkereső irodát működtetek és bizony nagy tanulságul szolgált az eltelt időszak.

Ezzel kapcsolatban írtam pár gondolatot, tapasztalást, bár az oldalt böngészők gondolom, hisznek a vonzás törvényében, azért nem árt némi emlékeztető.

Sokat gondolkodtam azon, hogy is tudnék könnyíteni a munkámon, pontosabban hogyan mondjam meg a társat keresőknek mi az ami megnehezíti a társtalálásukat.
Ezt most közreadom, remélem valamit segítek, ha magukba néznek, megtalálják azokat a tulajdonságokat, eseményeket, amelyek hátráltatják a párra találásukat.

Amit többször megtapasztaltam, az az, hogy a társkeresők nem reálisan mérik fel elvárásaikat a társsal szemben. Ez alatt azt értem, hogy illúziókat, álmokat kergetnek, vagy kőkemény racionalitással keresik az Igazit.

Nézzük az illúziókat kergetőket. Él bennük egy idea amire vágynak, de ez gyakran nem illik az ő saját lényükhöz. Persze ez azért is lehet, mert nem ismerik valódi igényeiket. Legyen magas, ne kopaszodjon, legyen jól öltözött, kedves, figyelmes, ja és ne legyen pocakja, mondják a nők. A férfiak azt mondják, legyen csinos, fiatalos, vagy jóval fiatalabb náluk, házias, nézzen fel a férfira és bírja a strapát, így, vagy úgy .

A racionális szempont, kölcsönösség, hasonló, vagy azonos anyagi körülmények, tegyük mérlegre amink van, anyagiakban, vagy intellektusban. Ezekkel a dolgokkal találkozom.

A társkeresők nagyon kis hányadánál tapasztalom, hogy nem egos elvárások, beléjük nevelt
minták alapján, keresik a társat, hanem a vonzás szerint, azt keresik aki számukra olyan érzeteket vált ki ami, nem a külsőségekben, látszatokban nyilvánul meg.
Nagyon kevesen fogalmazták meg azt, hogy mindegy milyen, de legyen kisugárzása, ami vonzóvá teszi az illetőt.

Van úgy, hogy a társkeresők egy telefonbeszélgetésből megállapítják, aki hívta Őket az nem hozzájuk való. Egyetlen találkozó nélkül mondanak ítéletet, pedig lehet hogy a második randin, találkozón jönnek rá, hogy nekik való a nő vagy férfi.

Ez teljesen érthető, hisz az első beszélgetés alkalmával, lehet hogy a hívó fél zavarban van, ugyanígy az első randevún is előfordul, hogy a zavaruktól nem tudják önmaguk adni az ismerkedők.

Összefoglalva: ülj le, nézz magadba, találd meg ki vagy, majd ehhez keress társat.
Keresd a másik feled!
Légy valamennyire könnyed, a merevség nem tesz jót az ismerkedésnek és tárd ki a szíved!

Meglátod könnyebb lesz, de nem könnyű.

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

www.gyongytars.hu Találd meg az igazit!