Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Napszikra Stúdió Bp. képe
Amit szoktam... - kreálnék...
2009. január 15. csütörtök, 19:18 | Napszikra Stúdió Bp.

MS terápia

..vagyis készítenék egy nyugis, de szép videofelvételt azok számára, (mondjuk egy végtelennek tűnő fasorban :) - akik itt maradnak... - amiben megköszönnék, elköszönnék, és előre vígasztalnék némileg, mert a vesztesek inkább azok, akik hiányolják majd azt, aki elmegy.. - és mivel tudom, hogy vannak, akik ettől szenvednének, hát tennék még értük valamit: mosolyogva lépnék ki - megerősítve bennük azt, hogy nélkülük nem én lennék az, aki holnap kilép, hogy fontosak, értékesek és megismételhetetlenek - ők is.. - hogy majd ha lehet, ők is így lépjenek át..
Elmondanám, hogy hitem szerint hazamegyek, ahol már várnak.. - mert ezt a küszöböt, előbb-utóbb, mindenki átlépi - ki korábban, ki később - de mindannyian..
Tehát rend van, jól van ez így.. - azután megksözönném az ÉLETNEK - hogy részese lehettem ennek a csodának, nem azért, mert neki van erre szükésge, hanem azért, mert már így is tűlnő bennem a hála..

Aztán írnék még egy két végrendeletet, hogy szükség szerint is minden OK legyen.. - végül bemennék abba a templomba, ahol hallani a szférák leheletét... - és jó lenne így.. - remélem, mindenkinek..
(Pildikó)