Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
H:Meg lehet tanulni
2010. április 06. kedd, 14:20 | hermess   Előzmény

Kedves Vándorlélek, ezt az érzést egy kis gyakorlással a szívcsakra, torokcsakra középső rész nyitásával meg lehet tanulni, nem is kell hozzá az előzetes szerelmi állapot.

Persze így más lesz egy kicsit, de éppen olyan magasztos érzés lehet... Sőt, nem csak különneműekkel kehet művelni, és nem is kell hozzá testi közelség...:)

Akik voltak Energiaérzékelő tréningen, többségükben eljutottak idáig, vagy ha nem, a harmadik gyakorláson már bizonyosan. Vannak, akik meg már önmaguktól is az érzékenység ezen fokán állnak.

A páros csakrákból kell tudni kapcsolódni, hogy előálljon az állapot, lehetőleg minél több csakrából és minél magasabb szintig. Lehet "egymást támogatási szerződést" kötni, hogy kölcsönösen besegítsünk a másiknak, amikor maga alatt van. Így kellene a házassági kapcsolatoknak működnie, amikor elmúlt a szerelem. Amíg tart, addig magától működik az átáramoltatás, de akkor még benne van az erőteljes szexuális vágy, ezért magától létrejön.

Lehet többen együtt csoportenergiát generálni, s rákapcsolódni, amikor szükség van rá. Mindegyik csoporttudat így működik, csak különböző szinteken, és sajnos legtöbbször paraziták. De ha "felemelés" céljából, az átlagszint felett rezgő energiamezőt hozunk létre, az valóban feltöltő hatású lehet. A mantrázásnak pl. ilyen a hatása - kapcsolódunk általa egy olyan energiamezőhöz, amelyet több százezer más mantrázó már létrehozott és fenntart.