Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
vandorlelek képe
hehe
2010. április 06. kedd, 12:03 | vandorlelek   Előzmény

Örülök, hogy így megbeszélitek ezeket a dolgokat
Jaguárnak csak annyi szeretnék mondani mindenféle ítélkezéstől mentesen, hogy ha szerelmes lett volna valaha is úgy mint ahogyan némelyikünknek megadatott, akkor értené ezt a szerelem-szeretet-szerelem hármasságot, de így hiába is magyarázom....ha megéled, akkor pedig már nem is kell majd magyarázni.

Térdremegés....Buddhanita te is szépen megválaszoltad magadnak a kérdést... tényleg nem a szexre gondoltam. ez inkább e lelkek orgiája-extázisa. amikor csak érzem ahogyan rezdül. és elönt engem a fejem búbjáig. az ő lelke önt el engem. átértékelődött, mert eddig én sem tapsztaltam meg ennyire intenzíven, illetve nem sikerült felfognom, de most végre igen.

Abban is igazad van, hogy egy konkrét téma, egy konkrét esemény és személy kapcsán sikerült ezt megélnem. kettő ember volt eddig, akivel sikerült ilyen kapcsolatot kialakítanom, s mindkettő ugyanazt jelenti a számomra. ez nem "csupán" feltétel nélküliség, feltétel nélküli szeretet, ez nem "csupán" szerelem, ez a fajta érzés különbözik mindentől....
ha megtapasztalod, akkor érzed...