Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Szia J ! A személyiségjegyek numerológiai elemzésénél találtam
2010. április 05. hétfő, 18:21 | Kavics22   Előzmény

Szia J !

A személyiségjegyek numerológiai elemzésénél találtam itt az oldalon ezt a jellemzést. Nem hiába kettes a számon, kísértetiesen illik rám a jellemzés. :)

"2 szám

Képletükben hangsúlyos lehet: A Rák jegy.
A 2-es szám a Holdat jelképezi.
Az 1-es nap a férfiasságot szimbolizálja a 2.-hold pedig a nőt.
A hozzá tartozó emberek gyengéd természetűek, nagy a képzelőerejük, jó a művészi érzékük és nagyon romantikusak. Tulajdonságaik inkább érzelmi és szellemi síkon, s nem annyira a fizikai világban nyilvánulnak meg.
Fő hibáik, amik ellen védekezniük kell: a nyugtalanság és az izgatottság. A kitartás hiánya terveik és elképzeléseik megvalósítása során, valamint az önbizalom hiánya (ezért is nem eléggé kitartóak). Hajlanak rá, hogy túlérzékenyek legyenek, és túl könnyen válnak melankolikussá és csüggedtté, ha környezetük kellemetlen vagy kevés szeretetet kapnak.
A 2-es szám jegyében született mindenki, aki bármely hónap 2-odikán, 11-edikén, 20-adikán vagy 29-edikén jött a világra.
Szerencsés színei a zöld összes árnyalata a legsötétebbtől a legvilágosabbig, az ezüst és a fehér. Szerencsés drágaköveik és ékszereik az igazgyöngyök, a holdkövek. "

Mindkét írásod mögött segítő szándék rejlik, köszönöm, még akkor is, ha vidéki nyomdász vagy, bár "ennek semmi jelentősége. " :)

Üdv: Kavics22