Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Gyász után léphetsz tovább
2010. április 04. vasárnap, 7:23 | Szántó Ágnes

Kedves Ismeretlen!
Egyetértek az előttem szólókkal, előbb meg kell Őket gyászolnod, azután tudsz továbblépni.
Énnekem szükségem is volt arra, hogy egyedül lehessek, (bár "fordított" helyzetben voltam, mint Te, mert ez eleinte ritkán adatott meg). Csak így tudsz belsődre figyelni. Ezt megteheted bármilyen szép séta során is, erdőben, folyóparton, nem csak otthon.
Ők jó helyen vannak. Ezt a szerződést kötöttétek megszületésed előtt, ebből van tanulnivalód, amely által erősödhetsz.
A barátokkal való kapcsolattartás mellett javaslom a meditációkat, Sanyi CD-it, sorban mindet, de ha már "haladó" vagy, akkor az elfogadást venném át újra. A hétfői vagy szerdai foglalkozásokon teljesen "testreszabott" meditációt is javasolhatnak Neked. (Én egy ilyen találkozón éltem át először a teljes békét, megnyugvást.)
Ha ez kevés, más a Te utad, akkor is számtalan lehetőség van, ahol segítséget kaphatsz: kineziológia, családállítás, mozgásterápia, hangfrekvenciák ...
Most a feltámadást ünnepeljük, nekem ez a Húsvét gyönyörű, bár mind a három gyermekem, unokám távol van, azt is mondhatnám: egyedül vagyok, de ez nem igaz. Rengeteg segítő van, nem csak fizikai szinten, hanem a fátyolon túlról is.
Ehhez a gyász is kellett; elfogadni mindent; a tavalyi kétségbeesett időszak...
Mostani fizikai testedben csak egy ideig lakozik lelked, de erre a testedre vigyáznod is kell: mozogj, sportolj, törődj magaddal.

Szeretettel ölellek:
Ági