Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia! Írtál magadról, nem gondolom azt, hogy csak nekem van bajo
2010. március 30. kedd, 22:16 | Manyyy (útkereső)   Előzmény

Szia!
Írtál magadról, nem gondolom azt, hogy csak nekem van bajom, Senkinek sem könnyű.
Alapjában véve mindíg jókedvű vagyok, sosem látnak magamalatt, minig igyekszem másokat feldobni, mosolygok és az is elég néha. Boltban dolgozok, van, hogy hajnal 4-től este 8-ig, de igyekszem mindenkit jókedvűen elengedni. Ez belülről jön,nem megerőltető feladat, szeretem a munkám.
Viszont ezt megszokták az emberek, olyan mintha azt gondolnák nekem semmi bajom,azért nem panaszkodom. De attól nem volna jobb semmi,ha folyton panaszkodnék így viszont nem a bajommal foglalkozom, hanem másokkal és vidáman telik a nap.
De azért néha jó lenne nekem is ha meghallgatna valaki. Mert néha én is összeomlok , mikor senki sem lát.
Azt mondják hasonlóakat vonzunk magunk köré. Hát nem tudom. Hozzám folyton depis emberek tévednek,folyton lelkileg próbálom őket feltölteni. Pl. egyik kolléganőm is, képes egész műszakban újra és újra beszélni ugyanazt, de már nem tudok neki mit mondani,mert falra hányt borsó. Gyógyszerekbe menekül....... Egy-egy ilyen műszak után kész vagyok.
Szóval mióta rátaláltam erre az oldalra, sokat olvasom, hátha lök rajtam s összeszedem erőmet,meggyógyulok.
3 gyermekem van, a középső most kezd el járni pszichológushoz,mert a suliban egyre nehezebben boldogul. Nehezen oldódik fel, nehezen tanul-felel. Megbeszéltük h segítséget kérünk,de nem gondoltam volna hogy miattam van ez, mert mindíg próbáltam feldobni, sokat beszéltünk, próbáltam segíteni neki. De én is ilyen voltam. Lehet pont ezért nem tudok neki segíteni.
nehéz napom volt amúgy,sokat vívódtam, küszködök magammal és még pánikrohamom is volt, ebből tudom, hogy még sok dolgom van.
Aranyos vagy amúgy, hogy kérdezted:))) Jó éjt!