Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia!
2010. március 30. kedd, 7:47 | bodza (útkereső)   Előzmény

Bár a kérdést nem nekem tetted fel, én tudom, min mégy most keresztül és ismerem a testi tüneteket is...Csak magadon tudsz segíteni.

http://onmegvalositas.hu/blog/buddhanita/szorongas_lelkem_rablanca#comme...

Itt a Peti egyik hozzászólásában találsz egy linket, katt rá, ott nagyon sok minden van a pánikról. Én már kilábaló státuszban vagyok...:)

Az nagyon rossz, ha nem tudsz senkivel beszélni róla! Tényleg nincs egy barátod, barátnőd, családtagod, aki meghallgatna? Nagyon fontos lenne! Én rengeteget olvastam és beszéltem erről a betegségről, megértő partnereim voltak ezeknél a beszélgetéseknél.

Ha tényleg nincs, gyere ide közénk, itt is sok segítőt találhatsz! Én azért szeretem őket, mert kíméletlenül őszinték, odatartják a tükröt elénk rendesen, és abba bizony muszáj belenézni!:)

A linkben vannak gyakorlatok is leírva, amelyik szimpatikus, kezdd el! Nagyon jól oldanak! Te annyival jobb helyzetben vagy mint én, hogy legalább tudod a kiváltó okot!!! Bár a nagy rohamaim nekem is 22 évesen, a szüleim válása után kezdődtek. Megszűnt a BIZTONSÁGÉRZETEM. Próbáld meg visszavezetni oda, ahol elkezdődött, utána jöhet a gyomlálás! A többiek ettől sokkal többet és okosabbakat fognak Neked írni, én még kezdőke vagyok itt.:)

Ne feledd: ami nem öl meg, az erősít! A pánik nem fog megölni! Szépen le fogod győzni. Itt vannak ezek a gyönyörű napsütéses napok nekünk végre, minden apró csodának örülni kell! Reggel mosolyogj önmagadra, amikor a tükörbe nézel, és erősíts rá: " ma lesz egy csodás napom"! Ezzel megteszed az első lépést a gyógyulás útján!

Sok-sok örömöt és kitartást Neked Önmagad felé!!!:)

Ja és még valami, ami nem fog tetszeni, de enélkül nem megy: az önsajnálatnak és önsajnáltatásnak ezennel vége!!! Ha ezen túljutsz, már sokkal könyebb lesz minden! Saját tapasztalat!!!