Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Peti!
2010. március 29. hétfő, 19:57 | bodza (útkereső)   Előzmény

Hidd el, a lépcsőiszonyom valódi volt! Álmaimban szinte minden nap kísértett! Egy amolyan "tudományosabb" álommagyarázó könyvben olvastam, hogy a lépcső álmainkban a megítélésünktől való félelmet jelenti. Mondjuk nem ezért jött nálam az, hogy nem érdekel tovább, ki mit mond, gondol rólam - ez az újrakezdés elején volt, tizenvalahány évnyi rossz házasság után...De! Mostani páromat megkértem, vigyen lépcsős helyekre.:) És lépcsőztem. Az első három foknál éreztem egy kis félelmet, de utána már élveztem! A hegyekben minden kilátót megmásztam, sőt, a várromokhoz fel tudtam menni mindenféle félelem nélkül! Nagyon élveztem, ugyanúgy, ahogy a vizet is!

Téged miért érdekel annyira ki mit gondol és mond rólad? A Te életedet Te éled, az álmok, a vágyak, a tettek a tieid! Mit számít más véleménye? Ha ezt el tudod dobni egyszer s mindenkorra, olyan szabadságérzésben lesz részed, mint még soha!!!

Én tudod, hogy dobtam el? Nevetni fogsz: pont egy lépcsőházban, ahol egy szomszéd néni éppen kritizált a válásomért. Csak néztem, hallgattam csendesen, és akkor belémkúszott: "nem érdekel tovább, azt mondtok, amit akartok". Bementem a lakásba és elöntött a szabadság érzése! Sosem fogom elfelejteni.

Próbáld ki!:)