Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
"Hogy Hajdu M MLM-et reklámozó bejegyzéseire is
2010. március 28. vasárnap, 12:03 | HajduM   Előzmény

"Hogy Hajdu M MLM-et reklámozó bejegyzéseire is reagáljak"

Egyrészt nem volt reklám célú a bejegyzésem, hiszen nem egy konkrét cégről beszélek, hanem koncepcióról. Azt pedig lássa meg bátran mindenki, hogy minden e szerint a koncepció szerint működik. Az államháztartástól a pénzrendszerünkig minden.

Hogy miért ne a teszkóból vásároljuk meg, annak meg egyértelmű az oka. Ha a magyar állam szervezne ilyet a magyar nép számára, és a magyar termelők által előállított termékeket a magyar piacon értékesítenék ilyen és együtt hagyományos piaci modell szerint, akkor sok nyugdíjasnak, csökkent munkaképességűeknek, munkaképtelennek, ez jövedelemforrást jelenthetne (Szociális ellátást éppen mindenki tudná finanszírozni magának, csökkenhetnének az adók, a tb járulék és hadd ne soroljam.), a gazdáinknak munkát megélhetést jelentene, és nem a teszkós szemetet kellene ennünk innunk. Mindjárt nem az alfa víz és társai ostobaságokkal etetnék az embereket egészséges életmód kapcsán, hanem mondjuk egészséges élelmiszereket ennénk eleve és nem a teszkó vinné ki az ország mezőgazdaságának a profitját, hanem szépen a teszkók helyén 3-400 magyar termelő és kereskedő élhetne jól, ami által mindenki jól élhetne. Persze ez vonatkozik minden multi minden áruházára.

Szépen működtek a piacok, az emberek kijártak bevásároltak. A 80-as években nem volt semmiféle multi. Nem is kellett teszkó gazdaságos ízű, nyomokban élelmiszert tartalmazó hulladékot ennünk.

Ne hülyéskedj már. Miféle kérdés az, hogy miért ne vásárolhatna mindenki a teszkóban? Milyen nemzetítségű vagy? Érdekeltséged van valamelyik multiban? Vagy támogatod a teszkós élelmiszereket? Minél több a beteg ezektől, annál több gyógycuccot tudsz eladni? Vagy mi?

A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja. cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem őrzi, el sem veszíti.
- Tao Te King -