Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Vonzás törvénye
2009. január 14. szerda, 12:09 | Asemota Beatrix (útkereső)

Sziasztok!

Igen létezik a vonzás törvénye. Ezt sokan megtapasztalhattuk már akár apró dolgokban. Ha valakire gondoltál az felhívott vagy találkozál vele "véletlenűl" ....stb. A világon minden rezgés. Ha emeled a rezgés szintedet pozitív dolgokkal, tettekkel, meditációval ....különböző technikákkal, akkor hamarosan olyan dolgokat vozol be az életedbe, amiket szeretnél és magasabb rezgésűek...azaz passzolnak hozzád, abban a fázisban ahol éppen vagy. Lehet ez munka, párkapcsolat..stb. Ezt én konkrétan a párkapcsolatomban tapasztaltam meg az elmúlt egy év során, ami lassan kezdett pokollá válni számomra. Elkezdtem dolgozni magamon termászetesen előszőr segítséggel a tanítómmal. Mivel én emelkedtem a párom már nem tudott úgy maipulálni, játszmákba bevinni...így kénytelen hozzám "felnőni". Ki tudtam állni magamért, nem érezte a félelem energiáit bennem már, mert nem féltem. Fel tudtam vállani önmagam és azt amit akarok és megtanúltam szeretni magamat. Persze apró léptekkel és kell a türelem a szeretet mindkét oldalról. Nem szabad feladni soha semmit csak úgy könnyen. Ezek feladatok az élet iskolájában és előbb úgy is visszaköszön dúrvább formában, ha nem oldod meg.
Hinni kell és odafigyelni magunkra a lelkünkre és testünkre is. A mai rohanó időben igenis kell időt szánni magunkra, különben a bekerülsz a "darálógépbe" és olyan leszel, mint a sajnos sok ember társunk.
Aki átgázol a másikon, csak azért hogy érvényesüljön. Nézd meg a közlekedést az utakon. Egyszerű példa, de ott lehet látni az nagyon jól az emberi karaktereket. Ha segítettem örülök, ha nem kérdezzetek.