Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
HajduM képe
Mestrer és tanítványí!
2010. március 27. szombat, 10:51 | HajduM

Az MLM, tehát a több szintes értékesítés, vagy inkább nevezzük kapcsolat struktúrának, az emberiséggel egyidős. Ahol is a folyamatos növekedés a létezés alapfeltétele. Nézzük csak ilyen az élet? Hát persze, sokasodjatok szaporodjatok, töltsétek be a földet.

És még dominánsabban, Jézus munkásságával jelenik meg a történelemben, ahol a Mester, kiválasztja közvetlen szponzoráltjait, és kiképzi őket a feladatra. Az ő termékük persze a hit volt, jutalékuk pedig a mennyek országa. De a koncepció mit sem változott. Az 1920-as évek Amerikájában a kábítószer kereskedelemben dugja fel a fejét dominánsan ismét, hogy a fogyasztóik rendesen tudjanak fizetni lehetővé tették, hogy maguk is kereskedőkké válhassanak.

Az egész világon, minden így működik, az élet minden területén.

Ha lenne az embereknek annyi eszük és bátorságuk, hogy megértsék ennek a pofon egyszerű és zseniális koncepciónak a jelentőségét, nem is lenne szegénység a világon, még ezzel a mocskos pénzrendszerrel együtt sem , amitől függővé vált az emberi, de már sajnos nem csak az emberi faj, hanem vétlenül az egész élővilág az embernek köszönhetően.

Nem a koncepcióval van baj, mivel ez maga az élet. Hanem a fejekben dúló sötétség, becstelenség, és értetlenség együttesen okozza, hogy sok ilyen "vállalkozás" a gyors haszonszerzésért, mindenki átverésére jön létre. De ha mondjuk az állam szervezne egy ilyet, és fizetési garanciákat adna, gyorsan behálózná a dolog a világot, és minden államnak kellene ilyet szervezni, és egyre több és több ilyet, és mindenki benne lehetne mindegyikbe, senkinek nem volna anyagi problémája, ellenőrzött körülmények között mehetne, és tovább nem is volna szükség válságokra, meg pénzügyi manipulációkra, ellenségeskedésre és háborúkra.

Lenne szándék elővenni mind azokat az energetikai találmányokat, amelyek előállítanák a szükséges energiát az emberiség számára, környezetrombolás nélkül, amik kicsiben működnek is, csak még az olaj hatalmi pozíciót biztosít.

Na de ez egy másik világ képe sajnos.

Ha mindenki megértené, az MLM-ben rejlő lehetőségeket, nem kellene vadászni az újabb ügyfeleket, hanem mindenki jól felfogott érdekének megfelelően, keresné az újabb lehetőségeket, egy még szorosabb mátrix alakulna ki a vállalkozások között, garantáltan nem menne tönkre egyik sem, és garantáltan, ki lennének fizetve a jutalékok. Nem lenne semmi baja a világnak.

Szerintem.