Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Twindragon képe
"Ja és mindig ketten jelennek meg: egy mester és egy tanítvány."
2010. március 27. szombat, 2:26 | Twindragon

"Ja és mindig ketten jelennek meg: egy mester és egy tanítvány." - Ez tetszik! Akárcsak a "Csillagok háborújában" az erő sötét oldalának képviselői! Yoda mondja a sithekről : Mindig ketten vannak, egy mester, és egy tanítvány! :-)
Komolyra fordítva a szót, én is voltam egy hasonló MLM rendszerben működő hálózat "tagtoborzó előadásán"! Pusztán kíváncsiságból, és akkoriban ez még újdonságnak számított Magyarországon! Valóban két előadó volt; egy férfi (mester), és egy nő (tanítvány)! Szépen felépített meggyőző kommunikációval igyekezték a hallgatóságukat behálózni! Részletesen elmagyarázva miért jó ez a tevékenység tagjaiknak, és egyeltalán bárki másnak!
A tájékoztató végén lehetett kérdéseket feltenni, amelyekre készséggel, és szívesen válaszoltak! De nem az enyémekre, mert én igencsak zavarba hoztam őket néhány jól irányzott keresztkérdéssel! Lám elmúlt egyből a sugárzó magabiztosságuk, már csak hebegve-habogva igyekeztek kitérő válaszokat adni!
Ekkor már a többi hallgatót is érdekelni kezdte, hogyan is festene a dolog a valóságban! Addig mindenki csak a "szépségeit" látta maga előtt! Persze, mert tudatosan akarták velük elhitetni a "lehetetlent"!
Tehát a "pilótajátékok alapelve" a látszat mindenkori fenntartása az emberek naivitásának tükrében!