Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A legjobb orvosság:Tiszta helyzetet teremteni a családban!
2009. január 14. szerda, 1:00 | erina61

Sajnos,van olyan házasság, amit nem lehet meggyógyítani! -Mert itt is az a szólás érvényesül,hogy jobb a biztos...../még ha nehéz és fájó is,mint a bizonytalanság /holnap vajon milyen csatákat kell vívnunk egymással/ Ha már kihűltek az érzelmek, nincs szeretet, tisztelet egymás iránt, akkor a gyermek miatt sem érdemes együtt élni.- Mert a kisgyermek félreáll,magába fordul,látj ,érzi,hogy itt valami nincs rendben!/még akkor is ,ha nincs veszekedés/ Az iskolai közösségből esetleg kirekesztődik,szemlélődővé válik. -A nagy gyermek pedig elmenekül a csata színhelyéről és más, esetleg rossz ,kisebb közösségekben keres menedéket ,ahol éppen befogadják.,mert tartoznia kell neki is valahova. Ha nem ezt választja, akkor magányosan félrehúzódik, és-vagy,- káros anyagokhoz fordul!
Válás után,pedig mind a két szülőnek feladata továbbra is,hogy minden téren egészséges felnőttet neveljen gyermekéből!!!!!!!!!Nem csak annak,akinél marad a gyermek!
Jó lenne!: Ha, a szülők új kapcsolatuk révén boldogabb és jobb emberekké válnának és így lesz a gyermeknek két családja .