Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem ez az életed vége!
2010. március 25. csütörtök, 18:00 | szj12

Nekem van egy barátnőm, aki hármas ikereket várt és nem tudta őket kihordani, bár egész nap otthon feküdt és vigyázott magára. (Azért persze közben aggódott ezerrel... ) Túl hamar megszülettek a gyerekek és pár napon belül mind a három meghalt. Először természetesen nagyon össze volt zuhanva, de aztán eljárt mindenféle spirituális gyógyítókhoz, meg dolgozott ezen magában és végül sokkal jobb állapotba került a tragédia után, mint előtte volt! Először el sem akartam hinni, de olyan, mintha kicserélték volna. Azt hittem, hogy ez csak megjátszás, de nem, tartós a változás. (Már vagy 2 éve ennek.)

Előtte nem működött túl jól a párkapcsolata, de ez közelebb hozta őket egymáshoz. Aztán ő nem volt olyan, aki kiáll az érdekeiért, hagyta, hogy kihasználják, utána meg panaszkodott. Másrészt meg nem akart a saját lábán megállni, függött a sráctól. Azóta meg beiratkozott főiskolára, részt vesz mindenféle természetvédő programokban (vadterelés, békamentés, kutyakiképző iskola, stb.), mert rájött, hogy ez érdekli és már nem problémázik azon, hogy a párja mit csinál. Kevesebbet is veszekednek, mint előtte. Voltak együtt a Caminón Spanyolországban, sok új barátot szereztek, stb.

Szóval szerintem ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy megváltozzál, észrevedd azokat a körülötted lévő érdekes dolgokat, amiket eddig nem, amikre nem volt időd, vagy csak legyintettél, hogy jó, jó, majd egyszer. Kezdj el olyasmivel foglalkozni, amit mindig is szerettél volna, de a családod mellett nem volt rá időd, lehetőséged: pl. utazás, zene, bármi...
Vagy keress olyan embereket, akiknek szüksége van rád. Nem mindenkinek van családja! Lehetnél pót-nagymama, pót-anyuka, pót-testvér, pót-gyerek... :)

Sok olyan alapítvány is van, ahol szívesen látják az önkéntes segítőket, ott is érezhetnéd, hogy szükség van rád! (Vakok, mozgássérültek segítése.)

Próbálj hinni benne, hogy neked még van itt a földön valami elintéznivalód, amihez már nem kell sem a fiad, sem az anyukád jelenléte.