Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Halihó ! Tíz évvel ezelött én is felfigyeltem erre a számra. Ma
2009. január 13. kedd, 22:56 | Névtelen (útkereső)

Halihó !

Tíz évvel ezelött én is felfigyeltem erre a számra. Ma is az egyik fórumon 22-22-kor szóltam hozzá "váletlenül , majd közvetlen azután kerestrem rá a neten és találtam ezt a fórumot , ami meg is döbbentett egy kicsit.Valójában fogalmam sincs mit jelent.Ma pont az egyik lehetőségen filóztam a melóhelyemen , hogy a halálomra hívja fel a figyelmet.78-ban születtem kétezerben volt a 22. szülinapon majd kétezer huszonkettőben távozom.Kétezer elött is 22 év és kérezer után is.Az összesen 44 év.Még van 13 belőle.:)

Persze ez csak egy fikció.:)

Lehet , ha kinézünk magunknak egy számot , akkor mindig arra figyelünk oda ami lehet a 22 , a huszonhárom vagy bármelyik szám.Pl. ha egy egyjegyű szám "kísér " minket azzal szinte a nap minden órájában találkozhatunk és "üldöz" minket.Persze ha az 54-et vagy más kétjegyű esetleg háromjegyű számot választunk akkor a "jelek" ritkábbak lesznek.A 22-es és 23-as szám nem túl ritkák így nap mint nap belebotolhatunk valahol. A 22-22 legtöbbször a digitális időmérőkön jelenik meg.

Konklúzió :

1. Nem különössebb misztikus háttér van e mögöt.Keressük fel orvosunkat , hogy kezdődő paranoid tünetek jelentkeztek rajtunk.Ha fogyasztottunk vagy jelenleg is fogyasztunk drogot arró őszintén számoljunk be neki a téves diagnózisok elkerülése végett.

2. Komoly oka van , hogy ez a szám megjelenik nekünk.Talán valamire felhívja a figyelmet.
Érdeklődéssel várom a további kommenteket , hátha valaki felfedi a megoldásat.