Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Kedves Hédi!
2010. március 24. szerda, 16:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves Hédi!

Úgy látom, többekben mély nyomot hagyott ez a pár kizárás, nem is értem, hogy miért?! 

A regisztrációkor mindenki elfogadja a weboldal használatának alapvető feltételeit, amelyeket ezen topik elején is újra olvashatsz. Azt hiszem, ezek a feltételek elvárhatóak egy emberi szintű kommunikációhoz, és mindannyian emlékszünk Ivan és Skorpió előzményeire, reakcióira, stílusára.

Ezen a weboldalon sokan megkritizáltak már engem, de emiatt még soha senkit nem zártam ki! A válaszainak stílusa volt az ok, amiért kizártam Skorpiót, olvasd vissza a bejegyzéseit és remélem megérted, hogy miért.

A kizárásról én mint 'moderátor' döntöttem, nem mint 'tanító' vagy mint Huszti Sanyi. Akkor is megtettem volna, ha valaki máshoz szól ilyen hangnemben. Sajnálom is, hogy nem tettem meg korábban, még akkor, amikor másba kötött bele sunyi módon!

Igyekszem következetes lenni a moderálásban, de mivel nem olvasok el mindent, ezért ha visszaélést tapasztaltok, azt jelezzétek nekem! Az nem elég, hogy utaltok rá, írjátok meg, hogy ki és hol lépte át a határokat.

Én személy szerint elfogadom a másságukat, véleményüket, stílusukat, meg is írtam mindkettőnek, hogy nem személyes ellentét miatt kerültek lapátra, nem haragszom rájuk, sőt szívesen találkozom Velük, ha szeretnék!
Levelemre nem válaszoltak.

Ennyit a kizárásokról, ezzel nem kívánok többet foglalkozni, még egyszer magyarázkodni!

 

A Te 'önmegvalósító' csoportból törlésedet az inspirálta, hogy több programon is azt tapasztaltam, nem állsz azon a tudatossági szinten, hogy beletartozz abba a csapatba, akiket tudatosabbnak tartok, akiknek külön programokat is szoktam szervezni.
A legutóbbi két táborban rendszeresen belekötöttél, sértegettél embereket, és rajtam kívül szinte mindenkivel összeakaszkodtál.

Lehet, hogy ez neked nem volt feltűnő, de amikor már a második táborban is ezt tapasztaltam, akkor döntöttem úgy, hogy kiveszlek a csoportból. Nem a Megvilágosodásról szóló cikket akartam eltitkolni előled, ezt meg is írtam Neked, de Te még mindig ragaszkodsz a magad összeesküvés elméletéhez.

Valóban nem volt egyenes dolog, hogy erről a kizárásról nem értesítettelek és a leveledre sem válaszoltam. Sokat gondolkodtam akkor, hogyan is mondjam meg neked, hogy nem tartalak méltónak a csoport tagsághoz, de akkor nem volt bátorságom rá, mert nem akartalak megbántani vele.
Nagyon kedveltelek és féltem, hogy elveszítelek, hogy megsértődsz emiatt, ezért nem szóltam Neked.

Tudom, hogy pont azt tanítom, ilyen esetekben is legyünk őszinték, de hát nem sikerült! Sajnálom.
Én továbbra is kedvellek és remélem, hogy meg tudsz bocsájtani nekem!