Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Kedves szeges ! Önmagam
2010. március 24. szerda, 12:44 | Kavics22   Előzmény

Kedves szeges !

Önmagam szemében soha nem voltam bölcs, kiegyensúlyozott pedig végképp nem. Mindig is jellemző volt rám az önbizalom hiánya, ami a mai napig kísért. Jelenlegi időszakomban pedig kifejezetten önmagam alatt vágom a fát, úgy tűnik, biztos sikerrel.
Burokban nőttem fel, na nem szeretet burokban, inkább "szeretnélek minden csalódástól megóvni" burokban. Felvállalták helyettem és én hagytam, hogy amikor már nincs, aki feláldozza helyettem magát, elsodorjon a "csalódás-özönvíz". Mély önsajnálat és tehetetlenség volt rám a jellemző, még most is szeret előbújni belőlem.

Szétoszlott a rózsaszín köd és én álltam tehetetlenül, miért nem ment meg senki. Nem fogtam fel, hogy erre csak nekem van "felhatalmazásom", pedig milyen szívesen átadtam volna most is valaki másnak, mint előtte oly sokszor.

Most itt van előttem a feladat és mint egy ellenség, nézzük egymást. Kezet kellene vele fognom, barátommá fogadnom és örülnöm, hogy végre megmutatta magát. Ehelyett még mindig menekülök és csak a hátam mutatom. A félelem szól belőlem, mert érzem, sokáig már nem mehet így tovább, le kell ugranom a szakadék széléről. Már csak azt kéne belátnom, az is jobb lesz, mint a mostani állapot.

Hogy elégedjek meg azzal, amit Tolle kínál ? :) Ember ennél nagyobb felismerést még nem adott nekem, mint Ő, most már csak élnem kellene a lehetőséggel. Vajon miért olyan nehéz ez ? Talán egyszer majd megkapom rá a választ.

Köszönöd a hozzászólásod, hidd el, nagyon sok erőt adott és ebből valóban áramlik felém a szeretet.

Barátod: Kavics22