Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha egyoldalú a beszélgetés,akkor gyakorlatilag magadban beszélsz
2009. január 13. kedd, 15:42 | Huszti Sándor -...   Előzmény

1. A félelmedet nem úgy tudod legyőzni, ha meglátod az okát, hanem ha megtudod és átérzed az okát. A látvány nem segít semminek a legyőzésében sem, de ha a lelkedben megfigyeled, hogy miből fakad a félelmed, akkor azzal az tudatosulhat!

A hipnózis esetleg segíthet olyan gátlásokon túljutásban, amelyektől Te magad is félsz, bár én nem vagyok híve a módszernek, mert nem Te irányítod a folyamatot, így legközelebb is szaladgálhatsz a hipnotizőrhöz, hogy gyógyítson ki egy másik problémádból.
Helyette hasznosabbnak tartom a Félelem oldásának önismereti módszerét. No nem azért, mert ezt is én fejlesztettem ki, hanem azért, mert ez tényleg működik, tökéletesen fel lehet vele számolni minden féle félelmet és a gyakorlás ideje alatt is a magad ura vagy!

2.  Meditáció közben elérve egy tudatállapotot, önmaguktól kinyílhatnak a csakráid. Ilyenkor az Univerzum energiája beléd áramlik, valószínűleg ez okozza ezt a testérzetet.
Nincs vele semmi baj, ilyenkor tudod, hogy megérkeztél egy nyitottabb szintre!

Idővel, ahogy megszokod az érzést, halványulni fog és lassan majd észre sem veszed ezt a különbséget!

3.   Istennel kommunikálni az egyik leghasznosabb gyakorlat, persze csak akkor, ha Ő válaszol is! Ha egyoldalú a beszélgetés, akkor gyakorlatilag magadban beszélsz, ennek ezért nincs eredménye.
Éppen a napokban volt szó az Istennel való kommunikációról: Létezik Istennel való párbeszéd??