Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Duál pár
2010. március 14. vasárnap, 14:59 | Helga80 (útkereső)

Szerintem nagyon érdekes a mi történetünk.
Hallgasd meg kérlek.
Most február20-án szakítottam egy 5 éves kapcsolatommal, bár csak mondanám, hogy hamar túl lettem rajta. Iszonyúan szenvedtem, és keseredésemben felregisztráltam egy társkereső oldalra, hogy hátha megismerek érdekes embereket, és valahogy eltereli a figyelmem a múltról. Persze mindenféle hamis és álszent ember megtalált akikkel nem is akartam 2 mondatnál többet beszélni.
De egyszer csak bejelölt egy fiú "boldogan" névvel, (márc 8) a leírásában egy karmás szöveg volt olvasható-gondoltam magamba ez az egy fiú még megér egy próbát, aztán ki is törlöm magam az oldalról-neki kezdtünk ismerkedni. Első pillanattól kezdve nagyon kedves, aranyos, figyelmes embert láttam benne. Kb 20 mondat után megjegyeztük hogy nekünk nagyon KELL találkoznunk még az MA, és ez nem várhat sem 4 napot sem 1-et. Ez meg is történt, találkoztunk rá egy órára.
Leírhatatlan hogy milyen érzés vele együtt lenni és csak ülni, hallgatni, figyelni a közös rezgésünket.
Közben ő rengeteg dologban segít nekem, hogy kimásszak a gondjaim, és terheim alól. Segítjük és támogatjuk egymást. 5 nap alatt rájöttem, hogy csak őt vártam egész életemben, mintha a másik felem lenne, de még sem birtokolni akarjuk egymást, hanem megadni egymásnak amire szüksége van, és támogatni mindenben ami boldoggá teszi a másikat és magunkat.
Hidd el ez egy hihetetlen érzés, hogy nem azárt szeretem, mert tudom hogy átformálható arra amire én akarom, hanem olyan amilyen. Ilyet még soha nem éreztem és 3 nap után tudtuk, hogy mi egymáshoz tartozunk........
Közben ez alatt az 1 hét alatt kiderült hogy asztrálisan én 7-es szinten állok. Ő pedig még nem nézettük meg, de biztosak vagyunk benne hogy Ő is, mert látja az emberek gondolatát és érzéseit, és ezt nem csak kitalálta, ez így van, tehát nagyon valószínűnek tartom hogy minimum ő is 7-es szintű. Tehát mi bizonyosan egy szinten állunk és azt gondolom, ahogy igy ma a témában nézelődtem, hogy nem hiába éreztem sürgetőnek hogy ki kell lépnem az előző kapcsolatból. (Megjegyzem azt is ő mondta el, hogy látja hogy az előző barátom megcsalt. Mikor rá kérdeztem az exemnél, be is vallotta, de nem érti, hogy honnan tudom......ez pedig már az én titkom....vagyis a mienk!!)
Így, hogy nyakunkon egy nagy változás, nekünk találkoznunk kellett! Ez mostmár így is marad....5 nap után nem tudom az életemet elképzelni nélküle, és tudom, hogy ő ugyanezt érzi.