Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A meditáció valódi célja
2009. január 09. péntek, 14:21 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Persze, biztosan van jelentése a színeknek, én is sok olyan ezoterikus klubban jártam, ahol a meditációban megjelenő színekből messze menő (általában téves) következtetést vontak le! Ezen aztán jól el lehetett csámcsogni, és messze elkerülni a valódi célt! De mi a cél, és miért meditálunk valójában?

Miért meditálsz?

A meditáció célja nem az, hogy színeket vagy szimbólumokat láss, utána pedig azokat fejtegess. Ha nehéz rejtélyek megfejtésére vágysz, arra vannak jobb játékok is, ráadásul ott hamarabb a végére lapozhatsz, hogy megtaláld a megfejtést!

Az sem célja a meditációnak, hogy lásd magadat kívülről, erre már feltalálták a tükröt és a fényképet. 

   : ))

A meditáció célja az, hogy jobban megismerd magadat, eljuss a legbelső lényedig és eggyé válj Vele - Magaddal! Ezekhez a célokhoz nincs szükség a képi látásra, a színek értelmezésére, vagy izgalmas történetek megjelenítésére.

Fontos, hogy ezt észben tartsd és ne a felszínes ezoterikusok tömegét kövesd, mert Ők bár régóta haladnak az úton, de sajnos rossz irányba!
Ha valóban el akarsz érni valamit a lelkedben, az életedben, önmagaddal, akkor tudnod kell a valódi célt és nem bedőlni az ezó-divatnak!